Äventyrsbad utomlands

Lalandia Rødby
Rødby, Danmark, Lolland

Lalandias varumärke är den tropiska värmen, det är alltid minst 28 grader varmt i vattnet och 30 grader i luften, hela året. Det finns tre stora bassänger och fyra bubbelpooler, tillsammans rymmer dem hela 1,2 miljoner liter vatten.

 

Den största bassängen är vågbassängen, där ligger vattendjupet från 0 meter till 1,80 meter. De andra två bassängerna har sina största djup på 1,20 och 1,55 meter. Den absolut största och roligaste attraktionen här är vattenrutschbanorna. Dem innehåller massor av olika fall och kurvor vilket gör dem helt oemotståndliga för människor i alla åldrar. För de allra minsta barnen så finns det två stycken barnområden med två stora barnbassänger och mindre rutschbanor och roliga djur.

 

Det går även att bada utomhus på Lalandia, poolen utomhus är varm året runt och där finns ett helt nytt lekrum för de minsta barnen. Om man vill bege sig vidare utanför äventyrsbadet så ligger Monky tonky lekland alldeles i närheten. Där hittar du lekplatser, restauranger, trollerishower, shopping, barndisco, bowling, karaoke, minigolf och mycket, mycket mer.

 

Holiday Club Kuusamon
Kuusamo, Finland

Här kan hela familjen eller kompisgänget bara slappna av, leka och ha roligt i äventyrsbadet. Det är alltid 32 grader varmt i vattnet och det finns två bubbelpooler, solgrotta, en 45 meter lång vattenrutschbana med massor av tunnlar. Du kan även njuta av vattenfall, strömmar och en massa annat mysigt.

 

Har man med sig yngre barn så finns det även barnpool och babysim, blir man hungrig så finns det en matservering som är helt okej.

 

vattenland

 

Tropical Islands
Krausnick, Östra Tyskland

Här ligger det allra största äventyrsbadet i hela Europa, vi rekommenderar varmt ett besök här, det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Stället är lika stort som åtta fotbollsplaner eller sex stycken Globen!

 

Det är alltid 25 grader varmt i luften, det finns två stora poolområden, en stor vit sandstrand, fem restauranger, sju barer, beachvolleyplaner och en riktig regnskog. Hela stället är helt fantastiskt och verkligen extremt plus att det faktiskt är öppet dygnet runt hela året. För de små finns det underbara lekland, för de äldre vackra promenadstråk och hur många olika aktiviteter som helst. Åker du med barnfamilj kommer ni garanterat att älska Bali-lagunen med vattenfall, rutschbanor, strömmande fors, bubbelpool och grotta. Den är fullkomligt underbar och man hittar allt man kan önska sig.

 

Går du en promenad i regnskogen så hänger det papayor i träden, det finns bananträd och massa andra vackra växter. Det krävs hela sju stycken trädgårdsmästare för att ta hand om alla växterna. Skulle man bli sugen på att se en dansshow så finns det naturligtvis också här, karibisk dans och mycket annat kan man se under palmerna. Detta är helt enkelt ett söderhavsparadis inomhus i Tyskland.